Beställ ditt signerade ex av
Vår dolda historia
här!

 
Skriv dina uppgifter i formuläret samt betala in 199 kr till Plusgirot 773355-3 så kommer boken på posten inom ett par dagar!
OBS! Två ex 353 kronor. 
Vid samköp av del I och II: 353 kr inkl porto. Skriv PAKET i titelrutan!
Vänligen skriv "Vår Dolda Historia" i titelrutan, tack! 

Visdomskoden II – Vår dolda historia om Anunnaki är en annorlunda spänningsroman som handlar om människans gåtfulla ursprung, uråldrig visdom och forna kulturers teknologi.

Följ med på en hisnande färd genom 450 000 år av försummad historia där vi återigen blir lotsade bortom gängse föreställningar. Vi fördjupar kontakten med Anunnaki, invånarna från den tolfte planeten, som enligt sumeriska skrifter kom till Jorden för flera hundra tusen år sedan och tog saker och ting i egna händer. Under resans gång får vi följa våra potentiella förfäders äventyr på deras hemplanet Nibiru och vidare till Mars och månen; Mellanöstern, Afrika, Sydafrika, Sydamerika och de atlantiska öarna. Visdomskoden II – Vår dolda historia kan läsas separat eller, med fördel, tillsammans med del I, Den felande länken.

I stort sett inget av det som de gamla sumererna präntade in på hundratusentals sten- och lertavlor för mer än 4 000 år sedan finns med i våra historieböcker. Varför? Om vi ska tro de sumeriska texterna är människan en hybrid mellan de utomjordiska Anunnaki och primaterna som fanns på Jorden för 300 000 år sedan. Är detta anledningen till att sanningen om vår historia hålls dold? Är vi de facto av utomjordiskt ursprung?

Hur som helst, frågorna är ställda, och i verkligheten finns svaren högst sannolikt i forntida kulturers berättelser, eller möjligen i våra egna hjärtan, men bäva månde de makthavare som vill hålla människan okunnig om sin egen historia. Tiden är inne. Det är dags att ta reda på vilka vi är, hur vi har kommit till och varför samhällssystemen ser ut som de gör.

Observera att Vår dolda historia inte är en direkt fortsättning på Den felande länken utan ett komplement. Fortsättning på del I och II kommer i del III.

Visdomskodentrilogin är politiskt och religiöst obunden.